Så har då äntligen min nya fina cykel kommit hem till mig. Hoppas på många trevliga år tillsammans. Nu ska jag ägna en tid åt att utrusta cykeln med lite tillbehör och vem vet, kanske även lite blingbling! Funderar även på om jag ska lägga på ett så kallat lackskydd för att hålla den blank och fin samt underlätta framtida tvätt och skötsel.


Ett paket från tomten väntade på trappan när jag kom hem!

Tänkte dra igång en serie här på bloggen om min nya cykel. Normalt skriver jag ju mer om trafikmiljön – infrastrukturen – som vi cyklar i. Nu tänkte jag skifta fokus lite och dela med mig lite om mina tankar och idéer om fordonet cykel – om min nya cykelpendlare! Varför jag valt den cykelmodellen jag valt. Hur och med vad jag utrustar cykeln. Hur cykeln är att cykla med. Hur jag vårdar och sköter om cykeln och så vidare.


Inte orkade jag vänta på julafton – omedelbart slet jag slet upp paketet!


Likt nissarna i tomteverkstan monterade jag kvickt ihop cykeln!

Får erkänna att jag ännu inte tagit den första provturen. Jag är lite ängslig och fåfäng – vill inte gärna börja med att skita ner en ny, fin och blank cykel! Men kommer jag att orka vänta tills det blir torrt och fint på vägarna? Vi får väl se hur det blir!


Inte så sugen på att smutsa ner något så blankt och fint!

Så häng på mina cykelresa med nya cykeln! Kommer lägga ut en hel del bilder från cykelturerna framöver på Instagram, så häng gärna med där också!

Relaterade inlägg:

Jag hänger även på Twitter och Instagram

Share.
Leave A Reply