I tio år hette vi Kadens, i tio år Bicycling, nu heter vi Cykelmagasinet.

Precis som alltid är vår ambition att inspirera till mer cykling. För oss är all cykling bra cykling och därför har vi ett brett spann och skriver om cykling både på stigen, asfalten, gruset och allt däremellan. Men vi bevakar även politiken och förutsättningarna och utmaningarna för svensk cykling. Vi är cykling helt enkelt – We are cycling

Vi har numera även ett djupare samarbete med Svenska Cykelförbundet, SCF och driver tillsammans Sveriges enda riktiga youtube-kanal för cykling. 

Redaktör för sajten är Daniel Breece som mellan 2017-2022 var chefredaktör för svenska Bicycling och innan dess den svenska upplagan av Outside.

Contentbyrå
Numera är vi dessutom en contentbyrå för cykling där vi skapar och levererar foto, film och text om och kring cykling. Då vi vet precis vad vi sysslar med och kan cykling blir innehållet proffsigt, uppdaterat och modernt.

Tidigare kunder:
Västsverige
Craft Sportswear
Sigr Nordic Cycling Clothing
Gran Canarias turistbyrå

Coaching
Är ni ett gäng på jobbet som ska köra Vätternrundan, eller vill ni kanske få fler att cykla till jobbet? Då kan vi hålla i workshops och träningar för era anställda. Genom vårt nätverk kan vi även skräddarsy cykelresor som fyller just ert behov.

Tidigare kunder:
SR energy
Santander Bank/Johan Olsson

Kontakt (även kring annonsering)
Telefon: +46706304823