Politik – handlar bland annat om att måla upp bilder. Som att man använder hållbara transportmedel. Så i valrörelsen var det en del partier som använde sig av lastcyklar – på lite olika sätt. Nu så här många månader efter valet kan jag konstatera att användandet av lastcyklarna skedde bara i valrörelsen. Därefter har de stått stadigt parkerad, eller vi kanske ska säga förvarade. På personalparkeringen. Och där fastlåsta i cykelställen. Vilket hindrar oss som faktiskt använder cykeln att parkera och kunna låsa fast cykeln i cykelstället.

Långtidsförvaring
Fem parkeringsplatser. Till fem som faktiskt använder cykeln
Cyklar som inte används blir dammiga!

Men hej, att måla bilder är viktigt. Om det sen försvårar för de som faktiskt använder sig av cykeln är ju uppenbarligen inte så viktigt.

Vad tror ni, kommer lastcyklarna förvaras här till nästa val?

Share.

3 kommentarer

  1. Det här känns tyvärr som standard attityden hos de flesta beträffande cykelrum. Jag skulle gissa på att hälften av alla cyklar som står i vårt cykelrum inte har används på flera år.

  2. Synd, men det går ju att se vilka partier som låter cyklarna stå om man får vara lite cynisk, fanns det fler partiers cyklar så du kunde jämföra dammlagret? MP:s lastcykel var ute och rullade här i Malmö senast i fredags!

Leave A Reply